Araz Étterem
Garamvári-Pók borduett vacsora

 

garamvari pok

 

“A termelő, a borász minden évben új lehetőséget kap arra, hogy Isten segítségével szépet és maradandót alkosson. Rügyfakadástól a szüretig aggódik, fárad és dolgozik, hogy szőlőjéből érlelt újbora minden eddiginél jellegzetesebb illat- és ízanyagokat mutathassanak a borok kedvelőinek.”

 

Garamvári Vencel szavai mentén ezúttal a dél-balatoni, valamint az egri borvidékre kalauzoljuk kedves Vendégeinket, útitársul hívva a Garamvári Szőlőbirtok és a Pók Tamás Pincészet kiváló borait. A borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.   

 

vonal egy

 

A Garamvári – Pók borduett vacsora időpontja:
2016. november 3. csütörtök, 19:00
Érkezés: 18:50-ig.

Menüsor:

Garamvári Sauvignon Blanc 2015 - Pók Tamás Kétkezes fehér házasítás 2014
Waldorf saláta libapörccel

Garamvári Brut Nature - Pók Tamás Rigópohár 2012
Fürj pástétom pezsgőkrémben

Garamvári Pinot Noir 2015 - Pók Tamás Négykezes 2012
Mangalica nyaka vörösborban párolva, rókagombás rizottóval

Garamvári Merlot 2015 - Pók Tamás Nagy-Eged Kékfrankos 2012
Kacsamellszeletkék csipkebogyós gombóccal és királydatolya-mártással

Garamvári Syrah 2012 - Pók Tamás Nagygalagonyás Kékfrankos 2011
Kardhalfilé turbolyás rataouille-val

Garamvári Esti-Kék 2009 - Pók Tamás Pajdos Bikavér Superior 2012
Házi húzott rétes meggylevessel és kávés csokoládékoronával


    
Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

vonal egy

Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges.

Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu