Araz Étterem
Gróf Buttler-Günzer borduett vacsora

borv

Elhalványultak az ünnep fényei. Egy új, izgalmakkal teli év áll előttünk. Az ARAZ Étteremben újra indul a felejthetetlen borvacsorák sorozata. Januárban két történelmi borvidék karakteres ízvilágát elevenítjük fel, útitársul hívva a Gróf Buttler Borászatot és Günzer Zoltán Pincészetét. Az Egri és a Villányi borvidék talajának ásványossága vezető karakterként köszön vissza a generációk óta megalkotott és tökéletesített borokból. Legyen vendégünk Ön is és kóstoljon bele a gyümölcsös eleganciába!

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.


A Gróf Buttler – Günzer bordeutt vacsora időpontja:

2017. január 31. kedd, 19:00
Érkezés: 18:50-ig


Menüsor

Gróf Buttler Egri Csillag 2014 - Günzer Lezser 2016
Mirabellás - kacsás pite

Gróf Buttler Chardonnay Superior 2015 - Günzer Chardonnay 2013
„La bisque de homard”

Gróf Buttler Viognier 2013 - Günzer Chardonnay 2012
Laposhal buggyantott tojással, angol muffinnal és tárkonyos hollandi mártással

Gróf Buttler Kékfrankos 2014 - Günzer Kékfrankos 2012
Hátszínszelet sztrapacskával és pirított gombákkal

Gróf Buttler Syrah Grand Selection 2012 - Günzer Syrah 2013
Vaddisznóragu bufala mozzarellával és kukoricalepénnyel

Gróf Buttler Bikavér Superior 2011 - Günzer Ördögárok 2011
Sült tej rózsaborsos szederemulzióval, tápiókás tejcsokoládé bonbonnal


logo gunzer zoltan ordogarok




Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges.


Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu