Araz Étterem
Bock József-Koch Csaba borduett

 Bock József –Koch Csaba
 Borduett
 vacsora

         BockKoch

Kedves Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az Októberi borvacsoránk betelt Várjuk Önöket Novemberben!

Októberi úti célunk a villányi borvidék. A hagyományhoz tartozik a Kadarka, a Portugieser, vagy a siller bor jelenléte is. A Villányi borvidék azonban arra is képes, hogy a hagyomány tisztelete mellett folyamatosan megújuljon. Borok tekintetében szinte tökéletes és teljes skálát kínál. Számos modern pincészetben a legújabb technológiával dolgoznak.

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják. 




Bock József- Koch Csaba borduett vacsora időpontja:
2017. október 26. csütörtök, 19:00

Érkezés: 18:50-ig

Menüsor
Bock Hárslevelű 2014-Koch Frisch Irsai Olivér 2016.
Aranymazsolás lágy kecskesajt krém
Bock 'n' Roll 2015- Koch Kadarka 2015.
Hideg libamell szilvás vinaigrettel
Bock Syrah 2014- Koch Premium Syrah 2015 
Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással
Bock Franc 2013-Koch Super Premium Cabernet Franc 2015
Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával
Bock Ermitage 2013 –Koch Csanád Cuvée 2012
Bárány Colbert – módra
Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012 
Croque – en – bouche


Ár: 12.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.